• 10/14/2016
  • Jasno&Glasno tim

Zapošljavamo: senior digital account (m/ž)

Jasno i glasno, u tek preuređenom uredu, očekuje novu osobu! Za one koji nas ne poznaju dobro, kratko upoznavanje: digitalna smo agencija koja uskoro slavi 7. rođendan! Naša je filozofija sadržaj u centru svega, pa i zbog toga predstavljamo Hrvatsku u krovnoj content-marketinškoj organizaciji International Content Marketing Forum 🙂 Imamo i svoj magazin – www.planb.hr, a radimo i na vlastitom startupu koji je još uvijek hush hush.

Senior digital account (m/ž)

Što ćeš raditi?

Kao senior digital account radit ćeš s velikim klijentima iz različitih industrija poput turističke, farmaceutske, financijske, telekomunikacijske i biti odgovorna osoba za izradu digitalnih strategija i njihovu provedbu. Osim toga, vodit ćeš tim community managera i usko surađivati s produkcijskim timom na različitim projektima.

Što tražimo?

Osobu s minimalno 3 godine iskustva na poziciji, vrlo razvijenim prezentacijskim sposobnostima i dobrim poznavanjem engleskog jezika. Očekujemo jako dobro poznavanje svih digitalnih platformi i Facebook oglašavanja. Uz to, jako su nam važni tzv. people management skills, ali i spremnost na pomoć drugima kad je pomoć potrebna.

Svoje CV-e pošaljite na adresu kontakt@jasnoiglasno.com zaključno s 20.10.2016.

Otkrivamo tajne digitalnog marketinga