• 12/17/2015
  • Jasno&Glasno tim

Tražimo junior dizajnera/icu!

Ako vam je jedna od novogodišnjih želja novi posao, i to onaj u digitalnoj agenciji, javite se!

Što tražimo?
Tražimo junior dizajnera ili dizajnericu s okom za lijepo i velikim interesom za sve digitalne platforme. Ako imaš osnovno HTML znanje, osnovno znanje videoprodukcije i dobro poznavanje Adobe alata, osoba si za nas. Iskustvo na sličnim poslovima nam nije važno (plus je, ali ne minus) – pozicija je juniorska, a na njoj se mnogo uči!

Što očekujemo?
Očekujemo visoku razinu odgovornosti, poštivanje rokova, veliki interes za učenjem i napredovanjem, vrhunske organizacijske sposobnosti, poznavanje engleskoga jezika i kreativnost. Bilo bi nam vrlo drago da poznaješ WordPress i MailChimp platforme (nije uvjet, ali je plus). Izražen interes za video i pismenost (da možeš samostalno napisati blog post) također su dobrodošli.

Što te očekuje?
Očekuje te #svedigitalno! Ali, prije svega, dosta učenja o društvenomrežnim formatima, content marketingu, digitalnim platformama, UX-u. U Jasno & Glasno radit ćeš cover fotografije za Facebook stranice, vizuale za Facebook postove, videozapise, infografike, web stranice, newslettere, mobilne aplikacije i sve što dizajn na digitalnim platformama jest.

Što nudimo?
Nudimo opušteno ali dinamično radno okruženje i rad na više različitih projekata – naši su klijenti raznoliki i kreću se od startupa preko telekoma do Jasno & Glasno projekata. Osim toga, nudimo redovna primanja, mogućnost napredovanja i učenja.

Kako se prijaviti?

Pošalji nam svoj CV i radove na kontakt@jasnoiglasno.com do 4. siječnja. I čujemo se 2016.

Otkrivamo tajne digitalnog marketinga