• 09/14/2016
  • Jasno&Glasno tim

Status update

Više nitko ne lovi Pokemone.

Posudili smo metar od susjeda i mjerili ured. Možda zato što volimo mjeriti stvari, možda zato što planiramo neko preuređenje.

1/4 agencije je u nedjelju bila na Sljemenu. Promašili su stazu pa se čitava stvar pretvorila u National Geographic epizodu o preživljavanju u prirodi. Otkrili smo novu dostavu koja nam donosi hranu za 20 minuta, što nas je posebno usrećilo jer volimo jesti i ne volimo čekati.

Tko voli jesti, taj bolje da voli i trčati. Srećom, u četvrtak je B2B run i stigli su brojevi. I našoj account managerici Jovani je stigao broj ali s obzirom na to da je ona sada brojčano porasla (ako se razumijemo) promatrat će utrku i piti sok. Nadamo se da na utrci nitko od nas neće fulati stazu.

b2b

Dizajner Dalen je uzbuđen oko dolaska novog iPhonea. Community managerica Ana M. je kupila General mobile – Google Android telefon i prilično je oduševljena.

Social media director Mila uživa u svom tinejdžerstvu 2.0 uz nova izdanja bendova Blink-182 i Sum 41, content manager Tomislav je čitao Gaimanove Američke bogove i jedva čeka seriju čiji trailer mu tek sad ima smisla, a copywriterica Nikolina se pretplatila na Mubi i zalijevala rajčice community managerice Nike dok je ona bila na godišnjem s kojeg nam je donijela fine smokve i arancine.

paradajz

Kad smo već kod godišnjeg, naš dizajner/video-guy Mario planira jedan zbog kojeg smo mu svi pomalo zavidni.

Oggy će petak navečer pamtiti po lošem i više ne želi pinčeve u svojoj blizini.

ozier

Otkrivamo tajne digitalnog marketinga