• 10/18/2016
  • Jasno&Glasno tim

Status update #2

Nastavili smo si međusobno gastronomski obogaćivati živote. Jovana nam je objasnila što sve možeš pripremati uz Plazma kekse, a mi smo joj za uzvrat dali njezin prvi Kinder pingvin.

U uredu imamo jednog SomoBorca više: community Ana je ušla u finale za CM-a godine. Svi smo sretni, što zbog Ane, što zbog sebe jer smo se svi unijeli u video kojim smo ju predstavljali. Dio agencije je bio na Weekend Media Festivalu i strahovao hoće li fotografije na društvenim mrežama pokazati koliko su se dobro proveli.

jg-su-2-wmf

Aktualne teme razgovora: kako pomicanje sata utječe na bioritam krava, je li normalno da rajčica daje plodove u listopadu, vječna hrana, vječne mačke, što ćemo naručiti, aktivnost vulkana, selidbe, serije i Disneyjevi crtići.

Otkrili smo da postoji mjesto Tužno, još moramo istražiti gdje je Sretno. Onda možemo organizirati nogometni turnir tih mjesta i vidjeti tko će pobijediti.

750x400-tuzno

Nakon jednog face swapa je Chad Kroeger iz Nickelbacka postao počasni član agencije.

Content manager Tomica je rekao da bi vikendima radije bio dežuran nego išao s nama na team building. Ne zamjeramo mu jer znamo da nas Tomica voli na svoj način.

Četvrtina agencije bi voljela neironično ići na koncert Justina Biebera i ovim putem poziva sve ljude dobre volje da im srede ulaz.

Agencijska rajčica trenutno ima devet zrelih plodova.

Copywriterica Nikolina je otkrila Instagram Stories i sad je promaknuta u agencijskog Instagram Stories directora. “Bit će nešto od mene, mama.” – rekla je ponosno, kada je broj viewova prešao 20.

750x400-milau

Dizajner Dalen je kupio lažno ovčje krzno za Oggyja, za dašak luksuza u psećem životu. Također, na pitanje “Koji ti je najdraži font” spreman je trideset minuta ispisivati svoje ime različitim omiljenim fontovima i objašnjavati što koji čini posebnim.

750x300-dalen

Uredili smo ured i sad je izvana onoliko fensi koliko smo mi iznutra. Imamo crni zid po kojem se može pisati kredom ali nitko se ne smatra dostojnim prvi uzeti kredu u ruke. Imamo i mnogo novih biljaka jer volimo fotosintezu.

Pitchevi i sastanci nas šamaraju sa svih strana, vrijeme je velikih promjena. Kad smo kod toga, tražimo novog senior digital accounta. Prednost imaju osobe koje nam mogu srediti upad za Justina Biebera.

Otkrivamo tajne digitalnog marketinga