Web stranica PBZ Student

O projektu

Većina današnjih studenata gotovo da je odrasla s mobilnim uređajem u ruci. Da pristupaju web sadržajima putem mobitela, ne treba više ni posebno spominjati. Baš zato, web stranicu PBZ Student trebalo je obnoviti i modernizirati. Osim unaprijeđivanja tehnološkog dijela naš je zadatak bio pobrinuti se da i sadržaj bude u skladu s novom stranicom.

Ideja

Pri izradi nove web stranice za PBZ Student vodili smo se dijelom mišlju Manje je više, a kako bi korisnika u što manje klikova doveli do željene informacije. No osim toga, svjesni činjenice da je danas svaka stranice homepage, ideja je bila za svaki proizvod imati kvalitetnu i pametno osmišljenu landing stranicu. Jer, jasno je da korisnici danas do pojedinih proizvoda dolaze preko društvenih mreža ili pretraživača. Isto tako, jasno je i da kvalitetan i redovit sadržaj pomažu stranicu učiniti boljom (i to ne samo za SEO) – zato smo kreirali blog sa temama koje zanimaju studentsku populaciju.

 

 

Izvedba

Glavne ciljeve – responzivnost, modernija stranica, više sadržaja, novi tesktovi o proizvodima, dodatan sadržaj, novi newsletter, poboljšano korisničko iskustvo –  sve smo to uspješno realizirali. Osim fokusa na mobilni dio priče, koji je danas doista neizbježan, velik dio vremena posvetili smo content-marketinškom dijelu. Studentski blog i newsletter, ključan su dio novih web stranica.

Slični projekti

Facebook kampanja Live inspire za PBZ

Više o projektu

Web magazin JGL Obitelj

Više o projektu

PBZ kampanja Banka Inovacija

Više o projektu

Game of Thrones infografika za Shoutem

Više o projektu

Otkrivamo tajne digitalnog marketinga