Tweetup: Kada tviteraši “hengaju” s Vipnetom

O projektu

Vodeći domaći telekom Vipnet kontinuirano ulaže u komunikaciju na društvenim mrežama i svakoj zajednici korisnika na pojedinoj društvenoj mreži pristupa na drukčiji način, u skladu s duhom i dinamikom mreže i zajednice.
 Komunikacija na Twitteru inicijalno je bila usmjerena na pružanje podrške korisnicima. Kako bismo se što više približili zajednici i pružili zanimljive povode za konverzaciju, u suradnji s Vipnetom kreirali smo strategiju nastupa na ovoj mreži.

Ideja

Twitter karakterizira snažna, aktivna i dobro povezana mrežna zajednica čije se veze i isprepletenost preslikavaju i offline. Stoga je ideja za okupljanje Vip Twitter zajednice bila jednostavna i u skladu s mrežom. Odabrane tviteraše pozvali smo na offline druženje na #viphangouts – okupljanje organizirano samo za njih.

Izvedba

Odabrani tviteraši pozvani su na okupljanje putem privatne poruke. Za pozvane tviteraše organiziran je niz aktivnosti, mnogo iznenađenja i minimum službenih govora, a gosti su mogli vidjeti i prezentaciju najnovijeg uređaja Samsung Galaxy Note 4 te osvojiti isti igrajući igrice na predstavljenim modelima.

Jednostavan neformalan pristup, ukusna hrana i piće te ugodno društvo rezultirali su opipljivim rezultatima.

Rezultati

0

Tviteraša

Više od 30 tviteraša došlo je na Vip hangout

0

Hashtag

Hashtag #viphangouts imao je doseg od 12 tisuća

0

#viphangouts

Hashtag #viphangouts korišten je više od 60 puta

Slični radovi

Šest godina vodili smo B.net Twitter

Više o projektu

Otkrivamo tajne digitalnog marketinga