PBZ kampanja Banka Inovacija

O projektu

Od našega vjernog klijenta, Privredne banke Zagreb, dobili smo zadatak pokazati koliko su i koje sve inovacije dosad plasirali te osvijestiti ciljanu publiku o bankarskim proizvodima i uslugama koje je PBZ prvi uveo u Hrvatskoj.

Ideja

Odlučili smo se serijom raznovrsnih sadržaja predstaviti Privrednu banku Zagreb kao jednoga od hrvatskih inovatora te spojiti priču o poznatim hrvatskim inovatorima s modernim inovacijama i inovativnim bankarskim proizvodima. Korisnici su tijekom kampanje naučili mnoge zanimljive informacije o poznatim i manje poznatim hrvatskim inovatorima, ali i inovacijama koje je Privredna banka Zagreb uvela u bankarski sektor na hrvatskome tržištu. Kako bismo korisnicima priču učinili što zanimljivijom, osmislili smo i aplikaciju za Facebook u obliku kviza znanja putem kojega su svi zainteresirani korisnici mogli testirati svoje znanje o hrvatskim inovatorima te osvojiti vrijedne nagrade.

Izvedba

Kreirali smo nekoliko blogpostovačetiri infografike koje na zanimljiv način pričaju o hrvatskim inovatorima, inovacijama Privredne banke Zagreb, zatim kviz putem kojega su korisnici mogli testirati svoje znanje te osvojiti nagrade koje su također inovativni hrvatski proizvodi – Bellabeat LEAF (prvi hrvatsko-slovenski pametni nakit za žene) i Kisha kišobran (prvi hrvatski pametni kišobran).

Korisnici su tijekom kampanje putem društvenih mreža i na blogu Privredne banke Zagreb mogli saznati mnoštvo zanimljivih informacija. Educirali smo ih o mnogim hrvatskim inovatorima, ali i inovativnim proizvodima i uslugama Privredne banke Zagreb, što im je, osim novih spoznaja, pomoglo i u lakšemu rješavanju kviza.

Rezultati

0

Igrača

Korisnici koji su odigrali Facebook kviz

0

Novih fanova

Ostvareni novi fanovi na Facebook stranici PBZ - a

0

Reach

Broj korisnika koji su vidjeli neke od sadržaja kampanje

Slični radovi

Facebook kampanja Live inspire za PBZ

Više o projektu

Facebook oglašavanje za AS Osiguranje

Više o projektu

Web magazin JGL Obitelj

Više o projektu

HTZ: Brazil i Hrvatska

Više o projektu

Otkrivamo tajne digitalnog marketinga