Web magazin JGL Obitelj

O projektu

Farmaceutska industrija u očima potrošača pojam je tradicionalne i konzervativne, a u očima marketingaša industrije opterećene propisima i protokolima. Zadobivanje povjerenja potrošača traje dugo, a gubi se lako. Stoga je ciljani i dobro promišljeni content marketing prvi korak prema izgradnji odnosa povjerenja s potrošačima i predstavljanju ljudskog lica brenda.

Ideja

U današnjem užurbanom, hektičnom svijetu, kada smo često u neprekidnoj jurnjavi i pod stresom, svima nam je katkad potrebno malo brze pomoćiodgovora na pitanja koja nas mučepraktičnih savjeta za bolju kvalitetu života, kao i svakodnevna doza inspiracije. Svima nam je potrebno osjećati se da smo u sigurnim rukama, u krugu obitelji. Upravo tako osjećamo se na web-stranici JGL Obitelj, koja donosi pouzdane informacije kojima možemo vjerovati.

Izvedba

JGL Obitelj svakoga tjedna donosi raznovrsne teme koje pomažu u lakšem podnošenju tereta svakodnevice. Uz praktične savjete za kvalitetniji i aktivniji život, savjete za poboljšanje zdravlja, savjete i ideje za novopečene, ali i iskusne roditelje, tu su i zanimljive činjenice potkrijepljene znanstvenim istraživanjima i znanjem JGL-ovih stručnjaka. JGL Obitelj nudi konkretnu pomoć i odgovore na česta pitanja koja nas muče i o kojima želimo znati više, te u konačnici, upoznaje potrošače s JGL-ovim proizvodima. Za one malo mlađe, tu je i Morski svijet koji otkriva zanimljive priče koje će zadovoljiti, ali i poticati znatiželju za istraživanjem svijeta koji nas okružuje.

Rezultati

0

Savjeti za život

Više od 250 savjeta za kvalitetniji i aktivniji život

0

Savjeti za zdravlje

Više od 80 konkrentih savjeta za poboljšanje zdravlja

0

Facebook interakcije

Preko 5000 interakcija na Facebooku

Slični radovi

PBZ kampanja Banka Inovacija

Više o projektu

HTZ: Brazil i Hrvatska

Više o projektu

Jasno&Glasno newsletter

Više o projektu

Game of Thrones infografika za Shoutem

Više o projektu

Otkrivamo tajne digitalnog marketinga