Šest godina vodili smo B.net Twitter

O projektu

Već šest godina vodimo B.netov račun na Twitteru. Riječ je o jednoj od prvih tvrtki koja se, u suradnji s nama, odlučila hrabro zakoračiti na ovu društvenu mrežu. Na osmišljavanje tvitova dosad smo potrošili oko 92 500 minuta!

Ideja

Kada smo 9. studenoga 2009. u 2 sata i 9 minuta objavili prvi tvit s B.netova Twitter računa, ova je društvena mreža predstavljala pravi izazov! Limit od 140 znakova iz nas je izvlačio svu moguću kreativnost u komunikaciji. Temelj komunikacije bile su najave različitih emisija, filmova, serija i show programa na TV programima u ponudi B.neta, što se proširilo na predstavljanje novih uslugakorisničku podršku, najave filmova iz Videoteke i sličan sadržaj.

Izvedba

Na Twitteru je, znali smo to od samih početaka, ključ upravo dvosmjerna komunikacija, kao i pripadnost toj zajednici. Samo plasiranje poruka bez ikakve interakcije je besmisleno, pa je naš plan od početka bio maksimalna angažiranost. S korisnicima razgovaramo i u sitnim noćnim i ranim jutarnjim satima, bez obzira na to radi li se o preporuci filma ili rješavanju određenoga upita. Dosad su nam se korisnici obratili 5 700* puta, a obradovali smo više od 100 dobitnika raznih poklona u nagradnim natječajima koje smo organizirali.

*procjena na temelju prosječnog broja mjesečnih mentiona

Rezultati

0

Followeri

Na Twitteru nas prati 6336 followera

0

Tvitovi

U šest godina tvitnuli smo 18 500 puta

0

Upiti

Odgovorili smo na 5700 upita

Slični radovi

Facebook oglašavanje za AS Osiguranje

Više o projektu

Web magazin JGL Obitelj

Više o projektu

Tweetup: Kada tviteraši “hengaju” s Vipnetom

Više o projektu

Facebook kampanja Live inspire za PBZ

Više o projektu

Otkrivamo tajne digitalnog marketinga