Web stranica PBZ Student

Napravili smo novu web stranicu PBZ Student, namijenjenu studentskoj populaciji i s ciljem bolje prezentacije bankarskih proizvoda. No osim toga, u potpunosti smo osmislili sav sadržaj.

Više o projektu

PBZ kampanja Banka Inovacija

Od našega klijenta, Privredne banke Zagreb, dobili smo zadatak pokazati koliko su i koje sve inovacije dosad plasirali te osvijestiti ciljanu publiku o bankarskim proizvodima i uslugama koje je PBZ prvi uveo u Hrvatskoj.

Više o projektu

Game of Thrones infografika za Shoutem

U samo tjedan dana našu je infografiku za Shoutem pogledalo 10 tisuća ljudi! Pročitajte kako smo ušli u Game of Thrones stream.

Više o projektu

Facebook oglašavanje za AS Osiguranje

Kako ostvariti rezultate u oglašavanju na Facebooku kada dobiješ zadatak predstaviti potpuno novoga i nepoznatog ponuditelja na tržištu auto-osiguranja koji još uvijek nepovjerljivim korisnicima jedino nudi mogućnost kupnje putem interneta?

Više o projektu

Jasno&Glasno newsletter

U content marketingu proizvodnja sadržaja je tek pola posla, nakon proizvodnje slijedi distribucija. Osim putem naših društveno mrežnih kanala, sadržaj s bloga distribuiramo i putem našeg popularnog newslettera. Pokrenuli smo ga 2013. godine, bili s njim u finalu nagrade Mixx u kategoriji Content marketing. Danas ima oko 1500 pretplatnika.

Više o projektu

Facebook kampanja Live inspire za PBZ

Dobra inspiracija zlata vrijedi, pogotovo ako potiče na pozitivnu promjenu. Tako smo zajedno s našim klijentom, Privrednom bankom Zagreb, odlučili pripremiti kampanju na Facebooku Što te inspirira koja istodobno potiče inspiraciju, razmišljanje i djelovanje.

Više o projektu

Web magazin JGL Obitelj

Farmaceutska industrija u očima potrošača pojam je tradicionalne i konzervativne, a u očima marketingaša industrije opterećene propisima i protokolima. Zadobivanje povjerenja potrošača traje dugo, a gubi se lako. Stoga je ciljani i dobro promišljeni content marketing prvi korak prema izgradnji odnosa povjerenja s potrošačima i predstavljanju ljudskog lica brenda.

Više o projektu

Šest godina vodili smo B.net Twitter

Već šest godina vodimo B.netov račun na Twitteru. Riječ je o jednoj od prvih tvrtki koja se, u suradnji s nama, odlučila hrabro zakoračiti na ovu društvenu mrežu. Na osmišljavanje tvitova dosad smo potrošili oko 92 500 minuta!

Više o projektu

HTZ: Brazil i Hrvatska

Bez ikakve dvojbe, 2014. je godina Brazila. Svjetsko prvenstvo u nogometu ovu je zemlju pretvorilo u (još) poželjnije turističko odredište sa snažnim argumentom zašto je posjetiti upravo ove godine. Kako onda uspješno promovirati neku drugu lokaciju koja ne uživa toliku medijsku pozornost? I kako se uopće probiti kroz medijsku buku koja se stvorila oko Brazila i Svjetskog prvenstva? Zadatak koji smo dobili od Hrvatske turističke zajednice bio je upravo taj!

Više o projektu

Tweetup: Kada tviteraši “hengaju” s Vipnetom

Osim što smo za domaći telekom Vipnet kreirali strategiju nastupa na Twitteru, organizirali smo i tweetup!

 

 

Više o projektu

Jasno&Glasno: Instagram oglašavanje

Kako se pojavljuju različiti noviteti na društvenim mrežama, tako ih i testiramo! Prvo na svojoj koži, naravno.

Više o projektu