• 03/25/2014
  • Jasno&Glasno tim

Pet.kom – Stan Schroeder i Mashable

Što Mashable, najpoznatiji domaći gadgetoman i pivo Brooklyn Lager imaju zajedničko? Druženje Pet.kom, naravno! Treće po redu okupljanje digitalaca koje smo organizirali ugostilo je Stana Schroedera, europskog urednika najvećeg tech-portala na svijetu koji nam je ispričao kako je to raditi i pisati za Mashable, kako gledaju na Facebook i ostale društvene mreže te kada ćemo moći kušati njegovo domaće pivo!

Kada smo ga pitali kako mu je bilo na našem okupljanju, Stan nam je odgovorio: ”Vrlo ugodno druženje uz odlično pivo i simpatičnu ekipu. Posebno mi se svidio neobavezni pristup cijeloj stvari, taman na pola puta između tuluma i intervjua. Ponovilo se!”

Sa Stanom je razgovarao Željko Marčec, poznati tviteraš i gadget-entuzijast koji je o druženju Pet.kom rekao: ”Pozdravljam inicijativu Pet.kom, premda bi mi osobno više odgovaralo da je Četvrt.kom. Svaka prilika za druženje u offlineu i mogućnost direktnijih razgovora godi. Uz opuštenu atmosferu (potpomognutu odličnim pivom) lakše je prepričati zgode i nezgode za koje bi mi inače trebalo nekoliko tisuća tvitova!”

Naša dežurna DJ-ica Ivna Franić ponovno je oduševila okupljeno mnoštvo veselim plesnim ritmovima, a za podizanje atmosfere zaslužno je bilo i pivo Brooklyn Lager kojim smo počastili naše goste.

Naš sada već službeni fotograf Pet.kom, Mario Poje, još jednom je dokazao zašto je naš stalni i dragi gost – fantastičnu fotogaleriju pogledajte na:

 Do sljedećeg druženja, pozdravljamo sve digitalce uz #svedigitalno! 🙂

Otkrivamo tajne digitalnog marketinga