• 02/05/2014
  • Jasno&Glasno tim

Pet.kom – Bizmeet.me i Ida Pandur

Nakon kratke, zimske stanke održan je drugi po redu Pet.kom na kojem smo ugostili Idu Pandur, donedavnu članicu iStudio tima koja se bacila u startup vode i pokrenula Bizmeet.me – projekt koji nam je – i našim gostima digitalcima – predstavila na našem druženju.

Bizmeet.me je aplikacija koja svojim korisnicima omogućava da pretražuju druge osobe po interesima i lokacijama, te tako stupe u kontakt s onima kojima dijele slične poslovne interese ne bi li se na kraju s njima i osobno upoznali.

 

O samom druženju Pet.kom glavna nam je gošća rekla: “Super događaj! Treba više takvih druženja da se ljudi iz branše skupe u neformalnijem, a opet korisnom setupu!”, te dodala: “Definitivno se vidimo opet!”

S Idom je u ulozi moderatora razgovarala Mia Biberović, izvršna urednica Netokracije. “Druženje Pet.kom odličan je način da se u ugodnoj atmosferi, susretnete s “braćom” digitalcima, s kojima se ostatak vremena možda borite – za klijente, za projekte, za svoje mjesto pod suncem na relativno maloj domaćoj digitalnoj sceni. Osobno mi je bilo drago vidjeti uživo drage ljude, koje možda češće vidim online, nego offline, družiti se, bolje upoznati, a možda i početi priču o nekim budućim projektima.”, rekla nam je Mia.

1623791_10152021516643884_595396351_n

Uz ugodno minglanje, vesele plesne ritmove za koje je još jednom bila odgovorna naša Ivna Franić te odlična vina za koje smo zahvalni Vedranu Gulinu i njegovom store i wine baru Vino&Ino kao i Yellow Tree distribuciji, drugo po redu digitalno druženje Pet.kom proteklo je u stvarno ugodnom okruženju što potvrđuje još jedan dugačak video:

 

Naš drag prijatelj i fotograf Mario Poje pobrinuo se za predivnu foto-priču koju možete provjeriti na našoj Facebook fotogaleriji:

Do sljedećeg druženja, pozdravljamo sve digitalce uz #svedigitalno 🙂

Otkrivamo tajne digitalnog marketinga