• 12/09/2013
  • Jasno&Glasno tim

Napravili smo: Game of Thrones infografika za Shoutem

I dok je u Hrvatskoj nešto proširiti relativno lak zadatak, na globalnoj razini to je puno teže i zahtjevnije. Jer osim vas do potencijalnih klijenata svakodnevno se pokušavaju probiti milijuni od kojih mnogi imaju milijunske budžete.

Za našeg njujorškog klijenta, tvrtku Shoutem, napravili smo zabavnu infografiku Koje bi mobilne aplikacije koristili junaci super popularne serije Game of Thrones!  Samu infografiku izradila je odlična ilustratorica i dizajnerica s kojom često surađujemo, Maja Benčić iz Rijeke.

Rezultati su za sada i više nego dobri: u desetak dana infografika je pregledana oko 10.000 puta i to većinom na Shoutem blogu, a manjim dijelom na vanjskim servisima i siteovima (Buzzfeed, Imgur, Visually, Stumble Upon…). Infografiku su na svojim fan stranicama podijelili Game of Thrones Brazil i Game of Thrones Grčka.

Kao i kod svakog drugog sadržaja koji proizvodimo i ova je infografika ulog u budućnost – bit će aktualna i kad krene četvrta sezona koliko i danas ili u daljoj budućnosti. Čitat ćete jednom i studiju slučaja o tome kako smo napravili ovu infografiku, koji načini promocije rade a koji ne i ostalih top 10 stvari koje smo otkrili, no prije toga, pogledajte infografiku:

info15_jig

Otkrivamo tajne digitalnog marketinga