• 09/09/2015
  • Jasno&Glasno tim

Imamo novi web i novi newsletter i novi…

U novu sezonu ulazimo obnovljeni, ne samo novim webom, novim newsletterom, već i novim ljudima koji će znanjem obogatiti naš tim

Volimo se obnoviti i ponoviti, obući u nove digitalne boje, srušiti i graditi ponovo. U prosjeku, to radimo svake dvije godine, i tada ne mijenjamo samo izgled weba već i modificiramo naš digitalni nastup. Analiziramo, pišemo, sjedimo, razgovaramo i dolazimo do svega onog što će se događati do kraja ove i kroz cijelu sljedeću godinu. Kao i za druge, tako napravimo i za sebe – konkretne ideje pretočimo u social media i content kalendare, Facebook i Google kampanje, objave, video zapise i sve to precizno zabilježimo.

Što je novo na novoj web stranici? S tehničke strane, vjerojatno najvažnije, jest da smo responzivni (što i svima koji nisu preporučujemo) i da smo prilagođeni za sve ekrane. Iako se možda na prvu neće činiti tako, site je kompleksniji i još bogatiji sadržajem. Kroz postojeći i novi sadržaj želimo da nas bolje upoznate odnosno da doznate kako i što sve radimo.

Od najveće će pomoći tu biti različite studije slučaja, kroz koje ćemo na klasičan ali efikasan način pokazati kako smo od ideje došli do rezultata. Blog i dalje ostaje sadržajno najbogatiji dio, koji ćemo dodatno pojačati, ne samo jer volimo pisati, već i stoga što se stvari u digitalnom brzo mijenjaju. Sav sadržaj, bez obzira je li riječ o blog postovima, studijima slučajeva, radovima ili našim projektima, u novoj je verziji stranice znatno bolje povezan i prijateljskiji prema korisniku, čitatelju, posjetitelju.

Nakon dvije godine, promijenili smo i newsletter. Malo je jednostavniji, ali fokusiraniji na ideju upoznajte nas bolje. I dalje stiže četvrtkom ujutro i donosi iznimno koristan sadržaj za sve koji žive punim digitalnim plućima!

Ljudi? Svratite i upoznajte nas! Kod nas, vas, na Weekend media festivalu…

Otkrivamo tajne digitalnog marketinga