• 10/30/2013
  • Jasno&Glasno tim

Dnevni ritam stranice planb.hr

Od prvoga jutarnjeg posta do posljednje društveno-mrežne objave dana, donosimo vam kratak uvid u dnevni ritam našeg dragog magazina!

Naslovnica


Prva na udaru, naravno. Čeka je promjena glavne teme koja će se ponosno predstavljati na najvažnijoj poziciji tijekom cijeloga dana, kao i izmjena nekoliko manjih tema koje će se ugodno smjestiti u našoj rubrici Izdvojeno. Pomno biramo te pratimo tempo i tematiku novih priča, članaka i tema koje svojim čitateljima svakodnevno predstavljamo.

Danas uređuje…


Nezaobilazna rubrika na našoj stranici! Svakodnevno osvježena najboljim i najzanimljivijim linkovima na koje smo naletjeli surfajući bespućima interneta, pažljivo podijeljena u dvije kategorije: Obavezno štivo donosi vam najbitnije informacije vezane za društvene mreže, content marketing, SEO, SEM i sve digitalno te Neobavezno štivo koje nikako ne smijete propustiti. A tko ih pronalazi? Vaš Jasno&Glasno tim!

planb-linkovi
Obavezni i neobavezni linkovi

WordPress


A kako sve to funkcionira? S pomoću WordPressa! Idealna publishing-platforma koju dnevno punimo najzanimljivijim sadržajem. Kako nam se draftovi pune, tako sadržaj kola od naših autora, preko ruku naših lektora do urednika koji ga pripremaju, opremaju i naposljetku predstavljaju našim čitateljima.

Google Drive


Kako najbolje opisati zašto i kako koristimo Google Drive? Pa reći ćemo to ovako: on je u onome tabu koji je uvijek otvoren. Budući da s našim autorima komuniciramo putem maila, Google Drive nam omogućava da tekst odmah pregledamo, doradimo ili podijelimo kako bi na njemu mogli raditi i urednici i sami autori. Istovremeno, naravno! 🙂

Plan B Google
Planb.hr na Google+ mreži

Vrijeme je za Facebook!


… i Twitter, naravno! Nakon izmjena sadržaja na samoj stranici, vrijeme je da ga podijelimo sa svijetom! Naša društveno-mrežna odredišta spremna su za shareove, lajkove, retvitove naših čitatelja. Osim Facebooka i Twittera, planb.hr možete također pratiti na Google+ i LinkedInu!

I to bi ukratko bio a day in life… Uvid u život našega magazina. Čitajte nas i dalje! 🙂

Otkrivamo tajne digitalnog marketinga