• 10/16/2013
  • Jasno&Glasno tim

Content marketing Tete Violete

Iako vrijeme ručka uglavnom koristimo za neobavezne teme, razgovor o content marketingu nametnula nam je –  Teta Violeta! I to sa svojim offline savjetima koji se nalaze na papirnatim ručnicima.

Ako želite da Vam lišće sobnih biljaka sjaji, istrljajte ih korom banane, nakon toga prebrišite Violeta kuhinjskim ručnikom, kaže jedan od savjeta koje smo primijetili na poleđini pakiranja kuhinjskih ručnika.

Drugi nas je poučio da Kada prozore operemo mlakom vodom u kojoj smo stavili malo octa i posušimo ih Teta Violeta kuhinjskim ručnikom, prozori će sjajiti i skupljati manje prašine! Definitivno koristan savjet koji bi valjda svatko pročitao te smo odmah i odlučili kako bi ovo bio idealan, današnji blogpost za vas. U današnje vrijeme kad je sve online, na neočekivanom mjestu – offline.

Radi se o sjajnoj upotrebi sadržaja u promociji jednog, odnosno grupe, proizvoda. Teta Violeta ovim malim potezom svojim je kupcima dala par konkretnih i korisnih savjeta koji uvijek dobro dođu i još su k tome usko povezani s proizvodom na čijoj se poleđini nalaze kao i s poslovanjem kompanije u cijelosti. Ne susrećemo ovakve slučajeve na našem tržištu često stoga je svakako iskorak vrijedan pohvale.

No, ono što cijeloj priči nedostaje jest ekstenzija ovog i ovakvog sadržaja u online odredišta Tete Violete. Naime, velika je šteta što Teta Violeta ove savjete ne dijeli na Facebooku jer sadržaji poput ovih generiraju angažman i interakciju i gotovo je sigurno da bi ih korisnici rado i konzumirali i dijelili. Još je veća šteta što Teta Violeta nije kreirala blog na svojim stranicama, koji bi se sastojao od sličnih sadržaja, jer bi zbog njih korisnici zasigurno češće posjećivali web odredište tvrtke. Sadržaj je definitivno blog – spreman i  nema sumnje da bi njegovom upotrebom dodatno ojačalo ime i uloga Tete Violete na tržištu.

Otkrivamo tajne digitalnog marketinga