• 01/29/2016
  • Jasno&Glasno tim

Zapošljavamo: Community i content manager + Junior copywriter

U potrazi smo za dva nova člana našeg tima:

  • Community/content manager/ica

Što tražimo?

Osobu s minimalno godinu dana iskustva na community manager poziciji, izrazitu pismenost, odlično poznavanje društveno mrežnih platformi. Važni su nam: komunikativnost, kreativnost i spremnost na pomoć kolegama i kolegicama kada je potrebno. Strast prema contentu svih vrsta kao i digitalnom marketingu veliki su plus.

Što nudimo?

Nudimo stalno zaposlenje, nakon probnog roka od tri mjeseca. Mogućnost napredovanja, dodatnog usavršavanja, rad na domaćim i internacionalnim klijentima. Rad u kreativnoj i opuštenoj atmosferi u agenciji koja Hrvatsku predstavlja u krovnoj svjetskoj content marketinškoj organizaciji, International Content Marketing Forumu.

 

  • Junior copywriter/ica

Što tražimo?

Osobu vještu s riječima. Izrazito kreativnu. Nekoga tko s lakoćom može napisati čitak i pitak Facebook status i smisliti odličan tekst za video infografiku od 15 sekundi. I usmjeriti dizajnera prema pravim vizualima. Osobu koja želi poziciju našeg kreativnog direktora za sebe. Nekoga tko neće kod ovakvih postova pod što nudimo napraviti copy paste.

Što nudimo?

Nudimo stalno zaposlenje, nakon probnog roka od tri mjeseca. Mogućnost napredovanja, dodatnog usavršavanja, rad na domaćim i internacionalnim klijentima. Rad u kreativnoj i opuštenoj atmosferi u agenciji koja Hrvatsku predstavlja u krovnoj svjetskoj content marketinškoj organizaciji, International Content Marketing Forumu.

Pošaljite nam svoj CV na kontakt@jasnoiglasno.com do 14.2.

Otkrivamo tajne digitalnog marketinga