• 03/30/2017
  • Jasno&Glasno tim

7 razloga zašto popiti s nama kavu na Danima komunikacija

Poput svih, i mi smo se zaputili (još jučer) na konferenciju Dani komunikacija u Rovinj. Još jučer zato što sudjelujemo na natjecanju Young Lions, za koje će naše mlade snage u 24 sata smisliti rješenje u kategoriji Cyber. Osim natjecateljskog dijela na kojemu sudjelujemo, u Rovinju smo i da poslušamo predavanja i, naravno, družimo se! Ako nas još niste ubacili u svoj prenatrpan rovinjski raspored, evo zašto biste trebali:

1.

Ispričat ćemo vam što smo sve naučili u ovih osam godina, koliko postoji naša digitalna agencija! Osam godina je u digitalnim godinama kao 50 u pravim – toliko toga se promijenilo da je uzbudljivije nego što smo ikad očekivali. Ali – još važnije – imamo izvrstan uvid u domaće tržište i dobro znamo kamo ide. To smo saželi u tri ključne točke…

2.

Prvi ćete vidjeti kako će izgledati naš novi site 🙂 Da, i mi se malo ponavljamo, ali naš je običaj da to radimo relativno često – u ovih osam godina mijenjali smo se čak 5 puta! I ovo je šesti, bit će najbolji. Jer, imat će nešto što nema niti jedna digitalna agencija!

3.

Otkrit ćemo vam 10 filmova i 10 knjiga koje svatko tko se bavi digitalnim mora pogledati, odnosno pročitati. Ako volite raspravljati o sedmoj umjetnosti i novim trendovima u pop-kulturi, odvojite vrijeme za malo podulju kavicu jer – kad počnemo, ne prestajemo. Usput možemo raspravljati o važnosti viralnog marketinga u Deadpoolu i SF romanima koji su predvidjeli digitalno doba.

4.

Detaljno ćemo vam skicirati kako preurediti ured u stilu osamdesetih. I ne samo to – dobit ćete popis gadgeta koji su u agencijama iz osamdesetih bili must have. Treba li vam 80’s ured? Naravno, a reći ćemo vam i zašto…

5.

Žustro ćemo raspraviti o tome hoće li AI ubiti digitalne agencije. I odgovoriti na pitanje kako će nadolazeća automatizacija utjecati na marketinški svijet. Utjecati? Mislili smo, već utječe i tiho dolazi.

6.

Pokazat ćemo vam zašto biste trebali imati crni zid u uredu i kako njime otkriti sasvim novi izvor kreativne inspiracije. Uz pomoć bojica i krede, naravno!

7.

Pomoći ćemo vam s bilo kojim problemom i izazovom koji imate na digitalnim platformama. Jer – to je ono što mi radimo 😉

Otkrivamo tajne digitalnog marketinga